UNA PETITA MOSSEGADA SOBRE NOSALTRES

SOM

SERIAL KILLERS

Som un col·lectiu de 4 motion graphers autònoms. Fem contiguts audiovisuals per a publicitat, cinema i vídeos corporatius.

CUIDEM EL

CONCEPTE

Amb base a Barcelona, des de 2013 hem participat en diversos projectes multidisciplinars des de la seva conceptualització fins la seva entrega final.

FEM EL

LOCOMOTION

Creem animacions adaptables a cada projecte d’un manera personalitzada per tal de potenciar la idea principal per mig de l’art i la originalitat.

CRIMS RECENTS

A.K.A. EL NOSTRE TREBALL

breaking-bad

Breaking Bad

Non commercial purpose

vidacaixa

Vidacaixa

images

Images d’un retour

Opening Credits

fet_catalunya

Fet a Catalunya

croniques_de_bcn

Cròniques de Barcelona

tango

Tango for Money

Opening Credits

merrychristmas14

Merry Christmas 2014

lamuce

LAMUCE

lolita

Lolita

cuentosniños

Arte de los niños

alice

Alice in Wonderland

Non commercial purpose

bcncolor

BCN Color Invasion

reel2013

Reel 2013

THE SERIAL KILLERS

EL NOSTRE EQUIP

DIRECTOR CREATIU

JULIO SALVADOR

Músic, dissenyador, creatiu i especialista en marketing publicitari, va treballar a diferents agències creatives fins que va aflorir dins seu la passió pel món de l’animació.

DIRECTORA CREATIVA

CECILIA CHÁVEZ

Dissenyadora gràfica i multimèdia de Mèxic DF, amb una àmplia experiència en campanyes de marketing online, responsable del departament comercial i creatiu.

DIRECTORA CREATIVA

RAQUEL LAFUENTE

Generalista 3D, enginyera mecànica i motion grapher. Després d’uns anys treballant com a manager de projectes de disseny d’enginyeria, va agafar la directa cap al món de la animació digital.

DIRECTORA CREATIVA

CLARA JEREZ

Dissenyadora gràfica i motion grapher especialitzada en fotografia i responsable de la investigació i desenvolupament de les tècniques d’animació que cada peça requereix.

LES NOSTRES ARMES

EN VENDA

ARMA 1

CONCEPTE

És una part essencial de la nostra feina. Invertim grans esforços en crear el concepte perfecte per tal que les nostres creacions arrivin a transmetre la idea desitjada amb coherència artística.

ARMA 2

DIRECCIÓ D’ART

Ens adaptem a l’estil gràfic i tècnic que cada projecte requereix (stop motion, 3D, rotoscoping,…) per a aconseguir un resultat òptim. Per això col·laborem amb els millors experts a cada àrea.

ARMA 3

MOTION GRAPHICS

L’art de donar vida al disseny gràfic per mig de l’animació. El moviment, so i música són capaços de transmetre emocions d’una manera més directa i ràpida que el disseny estàtic.

ARMA 4

BROADCAST DESIGN

Creem IDs per shows i continguts de TV. Cada peça ha de tenir la seva propia identitat i ser reconeixible, a més de potenciar els seus propis valors corporatius.

ARMA 5

VÍDEOS EMPRESA

Fem vídeos corporatius, infografies i presentacions amb música i moviment, com a bona alternativa als documents inanimats i així fer-los més atractius.

ARMA 6

PUBLI & CINEMA

Fem animacions per a campanyes online i/o de televisó. També creem crèdits d’inici que afegeixen un extra de personalitat i conceptualitat a les películes i documentals.

CONTRACTA’NS

I DIGUES-NOS QUI ÉS EL SEGÜENT

CONTRACTE 1

EMAIL

CONTRACTE 2

SEGUEIX-NOS

Name (*)

E-mail (*)

Subject

Message